5/5

VERLICHTING TINTEN

AUTOVERLICHTING TINTEN IN LIMBURG

Bij Kickass Exclusive Foils (voorheen Thewindowtint) heeft u de keuze uit drie verschillende tinten. We passen smoke folie toe, waardoor de verlichting er heel vaak als nieuw uit komt te zien. De folie is voorzien van een hele mooie glans, waardoor vooral doffe koplampen er enorm van opknappen. Het zorgt er ook voor dat uw auto een luxere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft het tinten van uw koplampen ook een hoop functionele voordelen.

Voordelen van smoke folie
De koplampen worden door de smoke folie beschermd tegen krassen en steenslag; hierdoor behoudt de auto langer zijn waarde. Door de koplampen te blinderen, wordt bovendien ook UV-straling tegengehouden. Dit zorgt ervoor dat uw koplampen langer mooi blijven. Wij kunnen zowel de koplampen als de achterlichten van uw auto blinderen. De toepassing van smoke folie op uw verlichting zorgt er ook voor dat de verlichting makkelijk schoon te houden is. Bovendien zijn uw koplampen hierdoor wasstraat bestendig en de folie is eenvoudig te vervangen in geval van schade. Bij Kickass Exclusive Foils in Linne kunnen wij een vakkundige aanpak garanderen. Ook als u vragen heeft met betrekking tot het blinderen van de verlichting, staan wij u graag te woord.

Nadelen van verlichting tinten
Het tinten van verlichting heeft niet enkel voordelen. Nadelen van verlichting tinten zijn dat het mogelijk een APK-afkeurpunt is. Daarnaast is getinte verlichting officieel niet toegestaan op de openbare weg.

AUTOVERLICHTING TINTEN KOSTEN

Wij kunnen uw koplampen en achterlichten voorzien van smoke folie. Geef uw auto een luxere uitstraling én extra bescherming! De kosten voor het smoken van de verlichting is volledig afhankelijk van de koplamp of het achterlicht. In het geval dat u een auto heeft met grote koplampen, zal de prijs ook iets hoger komen te liggen. Dit geldt uiteraard ook voor de achterlichten. Voor een exacte prijs kunt u uiteraard vrijblijvend met ons contact opnemen. 

MAAK VANDAAG NOG UW AFSPRAAK

WIJ HELPEN U OOK MET

CAR WRAPPING

AUTOBELETTERING

STICKERS PRINTEN

RAMEN TINTEN

EEN GREEP UIT ONS WERK