5/5

CAR WRAPPING

AUTO LATEN WRAPPEN IN LIMBURG

Voor carwrapping in de regio Limburg bent u bij Kickass Exclusive Foils (voorheen Thewindowtint) aan het juiste adres. Wij kunnen carwrapping verrichten voor zowel particulieren als bedrijven. Als u een bedrijfsauto heeft, kunnen wij ervoor zorgen dat de auto volledig in de stijl van het bedrijf wordt afgewerkt. Bij deze techniek wordt uw auto van een compleet nieuw uiterlijk voorzien. Uw lak wordt beschermd met een speciale en hoogwaardige folie. Hiervoor maken we enkel gebruik van de merken 3M en Avery Dennison. Deze folies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de volgende finishes: satijn, mat, hoogglans en specials. Daarnaast bieden wij, naast het standaard wrappen van de auto, ook de volgende mogelijkheden aan:

  • Chrome-delete
  • Interieur wrappen
  • Full color wrap

Mocht u het wensen, dan kunnen wij u adviseren over al onze verschillende mogelijkheden met betrekking tot carwrapping. Op basis van de gekozen folie en uw type auto, stellen wij een prijs op maat op. Wij voorzien al onze klanten te allen tijde van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien heeft u bij de carwrap en chrome-delete behandelingen recht op 6 maanden garantie op de folie.

MOGELIJKHEDEN

Chrome delete
Met deze techniek veranderen wij de kleur van alle chrome onderdelen op uw auto. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van speciale wrap folie. Doordat wij over de juiste expertise beschikken, hoeven wij de onderdelen van de auto niet te demonteren. Dit voorkomt onnodige schade aan de auto. 

Interieur wrappen
Bij Kickass Exclusive Foils hoeft u niet enkel de buitenkant van uw auto te voorzien van een mooie wrapping. Wij kunnen ook het interieur van uw auto wrappen. Hierbij kunt u denken aan het wrappen van uw dashboard. al onze werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd door onze specialisten. 

Full Color Wrap
U kunt bij Kickass Exclusive Foils ook terecht voor het plaatsen van een full color print. Hierin is een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Als u met uw bedrijfsauto langskomt, kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfslogo secuur en naar wens op de auto wordt verwerkt. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat u een strak en waterbestendig resultaat krijgt dat voor lange tijd meegaat.  

MAAK VANDAAG NOG UW AFSPRAAK

WIJ HELPEN U OOK MET

RAMEN TINTEN

AUTOBELETTERING

STICKERS PRINTEN

VERLICHTING TINTEN

EEN GREEP UIT ONS WERK