5/5

AUTOBELETTERING

AUTO LATEN BELETTEREN IN LIMBURG

volkswagen transporter reclame bestickering

Uw auto of bestelbus voorzien van een passende en gewenste autobelettering in regio Limburg is mogelijk bij Kickass Exclusive Foils (voorheen Thewindowtint). U geeft uw wensen en behoeften aan ons door en wij zullen ervoor zorgen dat de belettering naar wens op uw auto wordt verwerkt. Wij kunnen zowel stickers als prints op alle auto’s plaatsen. Wilt u meerdere auto’s laten beletteren? Dit is geen probleem bij Kickass Exclusive Foils. Wij kunnen zowel één auto als een heel autopark beletteren. Als u gebruik wilt maken van onze expertise op het gebied van belettering, dan voorzien we u uiteraard graag van gedegen advies.

Bedrijfsauto beletteren in Limburg
Voor het beletteren van uw bedrijfsauto of bestelbus kunt u ons uw logo’s digitaal aanleveren. Vanuit de aangestuurde logo’s kunnen wij een ontwerp voor u maken. Voordat wij de belettering op uw auto plaatsten, wachten wij eerst op uw goedkeuring. Wij willen dat de belettering volledig naar wens wordt geplaatst. Daarnaast begrijpen wij dat u uw auto niet te lang kwijt wilt zijn. Daarom zullen wij de belettering op uw auto zo snel mogelijk voltooien. In de meeste gevallen kan belettering vaak al in één dag worden afgerond. Als u een full color belettering wilt waar meer detail in zit, dan kan het proces langer duren. In elk afzonderlijk geval streven wij ernaar om de klus zo snel mogelijk af te ronden.

volkswagen transporter reclame bestickering
stickers verwijderen auto

OUDE BELETTERING VERWIJDEREN

stickers verwijderen auto

Wij kunnen oude belettering verwijderen, maar ook voor reparatie van bestaande belettering kunt u bij ons terecht. Als u schade heeft opgelopen aan uw auto op de plek waar de belettering is geplaatst, kunnen wij dat vakkundig vervangen.

MAAK VANDAAG NOG UW AFSPRAAK

WIJ HELPEN U OOK MET

RAMEN TINTEN

CAR WRAPPING

STICKERS PRINTEN

VERLICHTING TINTEN

EEN GREEP UIT ONS WERK