5/5

RAMEN TINTEN

AUTORAMEN TINTEN IN LIMBURG

Voor het blinderen van uw autoramen kunt u bij Kickass Exclusive Foils (voorheen Thewindowtint) in Linne terecht. Wij hebben al meerdere jaren aan ervaring op zak en voorzien al onze klanten van een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Daarnaast brengt het blinderen van de autoruiten verschillende voordelen met zich mee. Uw auto wordt voorzien van een mooie uitstraling, maar ook het interieur blijft langer goed. Doordat zonnestralen worden gereduceerd, brengt het blinderen van de autoruiten ook functionele voordelen met zich mee. 

Andere functionele voordelen zijn: geen zichtirritaties, besparing op de brandstof, minder vatbaar voor diefstal en bescherming voor uw huid. Ook het tinten van uw verlichting behoort bij ons tot de mogelijkheden.

ONZE WERKWIJZE

Voor het blinderen van autoruiten werken wij altijd volgens een vastgestelde werkwijze. Zo vergeten wij niets en kunnen wij het beste resultaat garanderen. Allereerst ontvetten en reinigen we uw autoruiten grondig. Vervolgens wordt de raamfolie op maat gemaakt en geföhnd om het daarna secuur en vakkundig op de ruit te plaatsen. 

Voor een goed droogproces van de folie mogen draairamen na de oplevering drie dagen niet worden gebruikt! U krijgt bij Kickass Exclusive Foils bovendien 10 jaar garantie op de montage en verkleuring van de folie.

MAAK VANDAAG NOG UW AFSPRAAK

WIJ HELPEN U OOK MET

CAR WRAPPING

AUTOBELETTERING

STICKERS PRINTEN

VERLICHTING TINTEN

EEN GREEP UIT ONS WERK